Naamloos document
Een blog bijhouden is erg leuk maar dit betekent ook tijd. En tijd is iets waar we de laatste weken weinig van hebben .Waarom zitten er zo weinig uren in een dag?Excuus dat het zo lang heeft geduurd. We komen steeds dichter bij het eind en er moeten nog steeds keuzes gemaakt worden!

Afgelopen week heb ik alles voor de aansluitingen voor elkaar gemaakt. Welke leverancier kiezen we voor het gas, water, licht? Dingen waar ik eigenlijk nog niet mee bezig was. Maar nu echt wel geregeld moeten worden. Dit heeft heel wat belletjes gekost en die avond achter het laptopje gezeten en alle is uitgezocht en geregeld. Weer een puntje afgestreept op ons lijstje of zal ik het een lijst noemen?
In ons huis gebeuren er ook veel dingen. Alle aansluitingen en elektrische punten zijn aangesloten door de installateur.

Hier voorafgaand hebben we vorige week samen met de installateur door het huis gelopen om nog de definitieve hoogte en locatie van de aansluitingen door te nemen. Maar goed dat we dit hebben gedaan want op de tekening kan het toch nog anders staan dan wat praktisch/handig is of door dingen die er zijn veranderd in het proces.

Afgelopen maandag kwam ik aanfietsen en toen dacht ik wat zie ik toch aan ons huis? Er is iets anders dan anders. Toen ik aankwam zag ik het. De achterkant van ons huis is bijna uit de steigers. De volgende dag was de achterkant volledig uit de steigers. Wat een mooi gezicht het metselwerk zag je nu nog beter. Nu is het wachten op de Eternit beplating.
facebook link
twitter link